1 jaar later…


Blog / maandag, september 28th, 2020

Bijna een jaar geleden (1 oktober 2019) schreef ik mijn laatste blog op mijn website. Ik heb deze blog zojuist opnieuw gelezen. Een blog geschreven in een heftige periode, waardoor ik de inspiratie even kwijt was. Nou ja, even.. het heeft nog behoorlijk langer geduurd..

Inmiddels een jaar later en opnieuw probeer ik de inspiratie terug te vinden. Ik merk dat ik moeite heb om deze blog te schrijven, de juiste woorden willen niet komen. Soms weet je gewoon even niet goed hoe je moet beginnen.

Misschien is het dan ook verstandig om er niet te lang over na te denken, maar stap-voor-stap de creativiteit weer op te pakken, weer regelmatig een update te plaatsen en mijn creativiteit te laten zien. Ik merk dat er langzaam weer wat ideetjes door mijn hoofd spoken, ze zijn klein, maar ze zijn er. Het is tijd om ermee aan de slag te gaan!

Tot snel!

Lieve groet, Leonie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *