Hallo!


Blog / dinsdag, juni 26th, 2018

Op dit moment zit ik hyper-de-pieper achter mijn laptop…. Twee dagen geleden heb ik besloten dat mijn webwinkel voor mij niet meer rendabel was en heb de winkel om die reden gesloten. Daar had ik best een beetje moeite mee. Het is zo leuk om te doen!

Om die reden ben ik op zoek gegaan naar wat nieuws. En dat nieuws heb ik gisteravond gevonden! Ik heb een fantastische hostingsite (JustHost.nl) gevonden die me, gisteravond nog(!), een heel eind op weg hebben geholpen. Ik heb nu de mogelijkheid om mijn eigen webwinkel te maken, tegen een bijzonder gunstig tarief! Zoals jullie kunnen begrijpen, gaat hier nog wel wat tijd in zitten, maar ik heb de tijd en ik hoop jullie ook.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik er heel veel zin in heb om al mijn ideeën te kunnen verwerken in een heel nieuwe website met veel nieuwe onderdelen. Deze blog is er eentje van. Via deze blog ga ik jullie op de hoogte houden van de vorderingen van de site en wat me op een dag zoal bezighoudt. Verder zijn mijn Facebook pagina en Instagram account zijn natuurlijk nog steeds actief! Daar ben ik ook te volgen.

Vanmiddag moet ik weer aan de slag op mijn werk, ik heb vandaag een verschoven dienst. Ja, ook ik heb er een 4-daagse baan naast en zal deze website erbij doen. Gewoon, omdat het zo leuk is! Even heel wat anders!

Voor vandaag: geniet van het mooie weer! En tot zeer binnenkort!

Lieve groet, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *