Inspiratie


Blog / dinsdag, oktober 1st, 2019

Het doel van mijn website:

Een inspiratie zijn voor mensen om creatief aan de slag te gaan.

Zelf een inspiratiebron willen zijn, maar wat nu als je zelf de inspiratie even kwijt bent? Wat dan? Waar en hoe vind je die terug?

Helaas is het laatste het geval bij mij. Door een heftige periode ben ik de inspiratie even kwijt. Even geen nieuwe stipresultaten, even geen geplande workshops, gewoon omdat het even niet wil.

Is dat erg? Nee, dat is het niet. Ik geef namelijk niet op en ben ervan overtuigd dat de inspiratie weer gaat komen. De afgelopen periode heb ik ervaren hoe fijn het is om veel lieve mensen om je heen te hebben. Hulp vanuit alle hoeken te krijgen, soms ook onverwacht. Mensen die mij een beetje kennen, weten hoe moeilijk het voor mij is om hulp te ontvangen. Ik geef veel liever. En toch heb ik het de afgelopen periode wel geleerd. Misschien nog niet genoeg, maar ik ben op de goede weg.

Nu werd ik door een van die lieve mensen gevraagd naar een nieuwe blog. Ik vertelde van mijn inspiratieprobleem. Waar moest die nieuwe blog over gaan? Geen idee… Spontaan werden er een aantal ideeën in mijn schoot geworpen. Na een tijdje nadenken, viel voor mij het kwartje. Hoe kon ik het over het hoofd zien? Mijn grootste inspiratiebron zijn op dit moment al die lieve mensen om mij heen!

Wat ik al schreef: ik geef liever dan dat ik ontvang. En wat is er nou leuker om te geven dan een handgemaakt kadootje! Kortom, ik heb alle reden om weer actief aan het stippen te gaan en een aantal kadootjes te gaan maken. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Om te laten zien dat hulp niet vanzelfsprekend is. Om te laten zien hoe goed het me doet. Om te laten zien, dat opgeven geen optie is. Dat in combinatie met de tip die ik kreeg: thema Herfst. Voor mij een prachtig seizoen met heel veel kleurinspiratie.

We gaan allemaal weleens door een heftige periode. Ieder huisje heeft zijn kruisje, zo ook deze. Toch hoop ik jullie weer te kunnen inspireren met deze blog. Ik ga aan de slag met mijn kadootjes en zal jullie op de hoogte houden.

Tot snel!

Lieve groet, Leonie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *