Lang geleden


Blog / maandag, oktober 29th, 2018

Zoals jullie wellicht merken, moet ik erg wennen aan het bloggen. Er zit alweer een behoorlijke tijd tussen de laatste blog en deze nieuwe blog. In de tussentijd is er natuurlijk ontzettend veel gebeurd. Nu kan ik jullie gaan beloven dat ik mijn leven ga beteren wat betreft het bloggen, maar dan zou ik mezelf voor de gek houden. Jullie zien het volgende bericht wel weer verschijnen, wanneer dat is, kan ik dus niet beloven.

Wij zijn afgelopen nacht teruggekomen van een heerlijke, zonnige vakantie in Portugal. Wat hebben we een heerlijke, bijzondere tijd samen gehad! Vandaag hadden we nog een dagje samen om bij te komen van de reis. We moeten erg wennen aan de temperaturen hier…

Tijdens onze vakantie kwamen er nog steeds bestellingen binnen. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons! Dat doet me erg goed. Vandaag heb ik met veel plezier al deze bestellingen in orde gemaakt en heeft mijn man(!) deze voor mij op de bus gedaan. Heel erg fijn zo’n meehelpende echtgenoot.

Vlak voor onze vakantie heb ik een locatie bezocht om workshops porselein stippen te gaan geven. Het betreft locatie de Witte Kater in Zuidlaren. Hier kwam ik behoorlijk enthousiast weer vandaan. Inmiddels zijn er twee data voor workshops ingepland: 11 en 25 november 2018. Het was erg spannend om dit te gaan inplannen. Zou er genoeg animo zijn? En wat blijkt, er is genoeg animo. De workshop van 11 november zit bijna vol! Wat ben ik trots! Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop dat ook 25 november vol gaat stromen.

Via de mail ben ik vandaag benaderd om workshops op locatie te gaan geven. Hoe trots en blij kun je zijn! Maar ook wel spannend…. Ik zal jullie hier later meer over gaan vertellen.

Volgens mij heb ik nu zo’n beetje alles wel verteld wat er te vertellen valt. Tot de volgende blog! (wanneer die ook maar mag komen… 😉 )

Lieve groet, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *