Roparun team PRA #339


Blog / zaterdag, maart 2nd, 2019

Ditmaal een heel ander onderwerp dan normaal, maar ik wil hier graag even aandacht aan schenken.

Van 8 – 10 juni 2019 vindt de Roparun plaats. Samen met een team van 25 personen zal ik gaan deelnemen aan de non-stop estafetteloop van Hamburg naar Rotterdam. De opbrengsten van deze run gaan naar stichting Roparun. De opbrengst zal besteed worden aan palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Naast deze website heb ik ook nog een “normale” baan. Ik werk op het laboratorium van PRA Health Sciences in Assen. Hier wordt gewerkt aan geneesmiddelenonderzoek.

In het laboratorium van PRA in Assen wordt dagelijks onderzoek gedaan naar nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van verschillende ziekten, waaronder kanker. Door dat werk weten wij dat er grote vooruitgang geboekt wordt in de strijd tegen kanker, maar we weten helaas ook maar al te goed dat nog steeds niet iedere patiënt kan genezen. Daarom vinden wij palliatieve zorg aan mensen met kanker van groot belang en zetten wij ons in voor de stichting Roparun.

Wil je ons volgen? Dat kan op de volgende website:

www.roparunteampra.nl

De teamsamenstelling is hier te vinden:

www.roparun.nl

Via de site van de teamsamenstelling kan eventueel ook gedoneerd worden.

Echt by Ikke zal in maart drie workshops porselein stippen op locatie geven. Deze workshops zitten bijna vol en zijn helaas niet via de website te boeken. Per deelnemer zal ik 10,- euro doneren naar Stichting Roparun.

Willen jullie ons ook helpen? We kunnen alle support gebruiken!

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe!

Lieve groet,

Leonie van Uum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *