Steeds leuker


Blog / maandag, juli 30th, 2018

Het is alweer even geleden dat ik wat geschreven heb, maar ik heb de afgelopen tijd niet stilgezeten.

Mijn website wordt steeds verder uitgewerkt. Nog steeds is dit erg leuk om te doen. Ik kan het iedereen aanraden! Wanneer je je eigen website wilt gaan beginnen (gewoon doen!), ga dan niet voor de makkelijke weg, maar ga het lekker zelf uitvinden. Ja, het kost dan wat tijd, maar je leert er ontzettend veel van en je hebt er een heel fijn gevoel bij; je hebt het namelijk allemaal zelf gedaan! Dat is toch super!

Afgelopen week heb ik het boek “Steeds Leuker” van Jelle Hermus gekocht. Dit boek valt onder de noemer “zelfhulpboek”, maar dan anders! Dit is niet een boek met ingewikkelde theorieën, maar met adviezen die in kleine stapjes uit te voeren zijn, waardoor je leven iedere dag een beetje leuker wordt. De theorie wordt op een humoristische wijze geschreven, wat maakt dat je graag doorleest.

Ik ben nu bijna een week bezig in het boek en heb het bijna uit. Hierna ga ik het nog eens lezen om dan stap-voor-stap de tips te gaan toepassen. Ik ben ervan overtuigd wanneer iedereen dit boek zou lezen en er iets mee zou doen, de wereld er een stuk beter uit zou zien. Bij het boek hoort ook een website: SoChicken.nl. Hier vind je nog meer info en tips om je leven (nog) leuker te maken.

Nee, ik heb geen aandelen in het boek….. maar iets waar ik erg blij van word en achter sta, wil ik graag met jullie delen. Dus…. doe ermee wat je wilt, maar ik kan je het boek en de website aanraden! Heel veel leesplezier!

Lieve groet,

Leonie

PS ik hoor graag wat jullie van het boek en de site vinden! Laat je een bericht achter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *