Warme Winterdagen Workshops


Blog / woensdag, november 14th, 2018

Afgelopen week kreeg ik een mailtje van de Nieuwe Kolk in Assen. Zij organiseren drie keer per jaar workshopavonden. In november vinden de Warme winterdagen workshops plaats en ik werd voor deze dagen gevraagd om workshops te gaan geven! Hoe leuk is dat!

De Warme winterdagen workshops vinden op twee avonden plaats: dinsdag 27 en woensdag 28 november 2018. Tijdens deze avonden kun je als bezoeker deelnemen aan drie verschillende workshops. Per workshop ga je drie kwartier creatief aan de slag. Tussen iedere ronde zal 15 minuten pauze zitten. En dat alles onder begeleiding van sfeervolle livemuziek.

Ik ga op deze avonden een mini-workshop porselein stippen geven. Wil je hierbij zijn, reserveer dan je kaarten via de website van de Nieuwe Kolk. Tevens mag ik twee entreebewijzen (a 14,95 euro/stuk) kado geven! Wil je hier kans op maken, check dan mijn Instagram en/of Facebook pagina.

Wie weet, zie ik jullie daar!

Lieve groet, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *